Vanliga frågor:
Q: Hur många bilder ingår?
Jag skickar med alla bilder som jag tycker är bra nog. Givetvis beror det också på vad för typ av fotografering vi gjort. Ju mer detaljer och människor, desto mer bilder! Jag rör mig mycket under fotograferingen och försöker fånga detaljer, olika vinklar och händelser. Det blir mycket bilder. Om jag ändå går igenom alla, varför snåla?  För att ge ett konkret exempel: minst 20 digitala bilder för en timmes porträttfotografering.
Q: Vad har du för priser?
Priser för porträtt startar på 1390:-  Bröllopspriser startar på 3200:-. Jag skickar ut prisförslag på förfrågan!
Q: Vart utgår du ifrån?
Jag finns i Laxarby utanför Bengtsfors men är såklart verksam i hela Sverige. Resor inom Dalsland ingår i priset.
Q: Hur och när får jag bilderna?
Vanligast får du bilderna inom fyra veckor, oftast snabbare. Vid bröllop kan det dröja upp till sex veckor som allra högst. Bilderna levereras vanligast via länk förutom vid bröllop då du också kan välja att få dem på ett USB.
Q: Kommer bilderna användas i dina sociala medier och på din hemsida?
Ja! Det är mycket troligt att ett urval av bilderna kommer hamna på min instagram och min hemsida. 
Varför? Som fotograf är det viktigt att få visa det jag gör. Likt du troligtvis och förhoppningsvis (?) gjort kommer nya kunder att leta efter bilder jag tagit för att se om det är något för dem, därav är det viktigt att använda dem i min marknadsföring. Sen är det ju roligt också! Dessutom får ni själva använda bilderna fritt så som ni vill. Självklart finns det undantag och då pratar vi om det helt enkelt. Tack för er förståelse!
Q: Hur bokar vi och vad händer sen?
Skicka iväg ett mail till mig! Då kommer ni få mer exakta prisuppgifter. Kontaktuppgifter finner ni här nedan.  Därefter försöker vi boka in ett datum och plats efter ert önskemål. Vid bröllop kommer ni även få ett kontrakt hemskickat till er.

Kontaktuppgifter: 
(+46)72 745 81 85
fotograf@annasarabjaaland.se
Back to Top